Ασφαλείς Συναλλαγές

Η Εταιρεία μας αναγνωρίζει τη σημασία της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών. Για τον λόγο αυτό και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Η ασφάλεια του Ηλεκτρονικού καταστήματος του https://streetweardealers.gr/ επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

  1. Αναγνώριση Πελάτη

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας (όνομα, επίθετο, στοιχεία διεύθυνσης, στοιχεία τιμολόγησης, τηλέφωνο, e-mail) είναι ασφαλείς και απόρρητες και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση της παραγγελίας σας. Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση (e-mail) χρησιμοποιείται για την αποστολή ενημερωτικών newsletter μόνο εφόσον έχετε επιλέξει την εγγραφή σας στο newsletter του https://streetweardealers.gr/ .

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

  1. Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του e-commerce (ηλεκτρονικού εμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος είναι εμπιστευτικές και το https://streetweardealers.gr/ έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

  1. Πιστοποιητικό SSL

Το κατάστημά μας διαθέτει πρωτόκολλο ασφαλείας SSL με μέγεθος κλειδιού 4096 bits, το οποίο πιστοποιεί την ταυτότητά μας κατόπιν ελέγχων & προστατεύει τα δεδομένα σας με ένα επίπεδο ισχυρής κρυπτογράφησης.

Get 10€ off
your next order

Get 10€ off

your next order

Sign up for promotions, tailored new arrivals and more and get
10€ off your next order

You have Successfully Subscribed!