Αλλαγές & Επιστροφές

  1. Αλλαγές Προϊόντων

Εάν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε – και μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί – θα πρέπει να καταχωρήσετε ένα  Αίτημα επιστροφής εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και να πραγματοποιήσετε την αποστολή του προϊόντος εντός 3 ημερών από την ημερομηνία έγκρισης του Αιτήματος. Απαραίτητη προϋπόθεση για την αλλαγή του προϊόντος είναι να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, δηλαδή να μην είναι χρησιμοποιημένο καθώς και να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία (μέσα στο κουτί του και στην σακούλα μεταφοράς) με την απόδειξη αγοράς του ή με οποιουδήποτε άλλου είδους συνοδευτικά έντυπα.

Αλλαγές εντός Ελλάδας

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας, η πρώτη αλλαγή πραγματοποιείται με επιβάρυνση για εσάς 5,00 € ενώ για κάθε αλλαγή μετά την πρώτη, η επιβάρυνση ανέρχεται σε 5,00 € ανά προϊόν + 1,50 € ανά αλλαγή και χρεώνεται αυτόματα στην παραγγελία αντικατάστασης. Αν η πληρωμή έγινε με αντικαταβολή επιβαρύνεστε επιπλέον με τα έξοδα αντικαταβολής.

Αλλαγές εκτός Ελλάδας

Για παραγγελίες εκτός Ελλάδας, ο πελάτης πραγματοποιεί την επιστροφή με χρέωσή του και επιβαρύνεται για την αποστολή αντικατάστασης με τα κανονικά έξοδα αποστολής (ανάλογα με τη χώρα προορισμού).

  1. Λανθασμένες αποστολές

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε δε συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας, θα πρέπει καταχωρήσετε ένα Αίτημα Επιστροφής εντός 5 ημερών από την παραλαβή και να πραγματοποιήσετε την αποστολή του προϊόντος εντός 3 ημερών από την ημερομηνία έγκρισης του Αιτήματος. Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση.

  1. Ελαττωματικά Προϊόντα

Η Εταιρεία μας, κατά τη διαδικασία εκτέλεσης των παραγγελιών, προβαίνει σε λεπτομερή έλεγχο των προϊόντων ώστε να εξασφαλίζει την άριστη ποιότητα τους. Σε σπάνια περίπτωση που παραλάβετε ένα προϊόν που φέρει κατασκευαστικό ελάττωμα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω e-mail στο [email protected], είτε τηλεφωνικά στο 2310 280 400, είτε να συμπληρώσετε ένα Αίτημα Επιστροφής. Αμέσως μετά την ενημέρωσή μας για το ελάττωμα,  θα λάβετε οδηγίες για τη διαδικασία επιστροφής/ αντικατάστασης/ αποζημίωσης. Το ελαττωματικό προϊόν επιστρέφεται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών και τα έξοδα βαρύνουν εμάς (“χρέωση παραλήπτη”). Σε περίπτωση που επιλέξετε διαφορετικό τρόπο αποστολής του ελαττωματικού προϊόντος, τότε τα έξοδα αποστολής βαρύνουν εσάς. Εάν κριθεί αναγκαία η αντικατάσταση και δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα στην αντικατάσταση από κάποιο άλλο, ισάξιο προϊόν της επιλογής σας, ή την επιστροφή ολόκληρης ή μέρους της αξίας του σε χρήματα.

  1. Επιστροφή Χρημάτων / Δικαίωμα Υπαναχώρησης

Εάν για οποιοδήποτε άλλο λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και δε σας ενδιαφέρει η αντικατάστασή του με κάποιο άλλο, θα πρέπει να καταχωρήσετε ένα Αίτημα Επιστροφής εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και να πραγματοποιήσετε την αποστολή του προϊόντος εντός 7 ημερών από την έγκριση του Αιτήματος. Αφού παραληφθεί από εμάς το επιστρεφόμενο προϊόν και διαπιστωθεί πως το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και βρίσκεται σε άριστη κατάσταση (τόσο το ίδιο το προϊόν, όσο και η συσκευασία του), θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων του συνολικού ποσού που πληρώσατε (αξία των εμπορευμάτων και μεταφορικών εξόδων, αν υπάρχουν) μείον του κόστους της αντικαταβολής, σε περίπτωση που είχατε επιλέξει αυτή την μέθοδο της πληρωμής. Η επιστροφή των χρημάτων της αρχικής αγοράς γίνεται με  την ίδια μέθοδο που έγινε και η πληρωμή κατά την αγορά. Αν η πληρωμή έγινε με αντικαταβολή, τότε θα πρέπει να επιλέξετε να λάβετε τα χρήματά σας πίσω είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης είτε μέσω paypal.

Στις περιπτώσεις επιστροφής χρημάτων επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής του προϊόντος, καθώς η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να γίνει με δικά σας έξοδα. Επίσης, σε περίπτωση που πριν τη διαδικασία επιστροφής χρημάτων έχει προηγηθεί δωρεάν αλλαγή στο συγκεκριμένο προϊόν, θα υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση ποσού € 8,00 για την κάλυψη των μεταφορικών εξόδων της αλλαγής, η οποία θα γίνει με παρακράτηση του ποσού από το ποσό της επιστροφής χρημάτων.

Get 10€ off
your next order

Get 10€ off

your next order

Sign up for promotions, tailored new arrivals and more and get
10€ off your next order

You have Successfully Subscribed!